مشاوره حقوقی رایگان - موتور سیکلت در مشاعات ساختمان

سلام وقت بخیر
من موتور دارم و واحد بنده فاقد پارکینگ می‌باشد. فضای زیادی از پارکینگ بلا استفاده بوده و مزاحم نیست. تمامی ساکنین به جز یک نفر موافق پارک موتور هستند اما ایشان موجب اذیت شده اند. ایشان فضای راهرو پشت بام را انحصاری برای خودش کرده، هیچکس حق ورود به پشت بام را ندارد و آن جا میز و صندلی و... گذاشته است. حیاط را نیز درب زده و قفل کرده و در پارکینگ دیگر افرادی که حضور ندارند نیز ماشین پارک می‌کند. اما در عین حال به موتور ما گیر میدهد. من چی کار میتونم بکنم؟ برای من مهم نیست اون با مشاعات چیکار میکنه من فقط میخوام بتونم موتور بگذارم. راه قانونی وجود دارد؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شما حق پارک موتور خود را در فضای مشاع ملک مذکور دارید و شخص مذکور حق گذاشتن وسایل در فضاهای مشاع به طوری که ایجاد مزاحمت برای سایر سکنه نماید ندارد

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
زمانی حق پارک موتور در مشاعات را دارید که اختصاص به اینکار داشته باشه یا سایر مالکین موافق باشند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما در فضای مشاعات با اجازه همسایگان میتوانید پارک کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رضایت نداشته باشد نمی توانید پارک کنید.
شما می توانید با عنوان ممانعت از حق و تصرف عدوانی شکایت کنید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
جهت پارک موتوررضایت کلیه مالکین مشاع لازم است. شما هم می توانید مانع تصرفات در بخش مشاع ساختمان شوید .
موفق باشید .