مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

سلام من چهار سال در نانوایی کار میکنم و چند باری برای بیمه ب کار فرما اعلام نموده ام اما اقدامی انجام نداده است چون خودش در شرکت کار میکند و نمیخاد بیمه اش از طریق شرکت قطع بشه ایا من شکایتی بکنم دستم بجای میرسه یا نه از نظر شاهدینم تمام مشتریا کاملا شناخت دارن و میدونن ک من چند ساله در حال کار هستم در نانوایی

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی در ادارات کاروتامین اجتماعی میسر است.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بله حتماً ایشان موظف هستند بیمه شما را �دام نمایند شما می‌توانید از طریق اداره کار طرح شکایت نمایید