مشاوره حقوقی رایگان - پارک خودرو در مشاع بعنوان اعتراض

باسلام و عرض ادب و احترام خدمت شما
بنده در ساختمانی ساکن هستم که محل پارک سه واحد از این ساختمان به گونه ایست که میتونن خودرو دوم خود را در محل پارک خودشون پارک نمایند و مزاحمتی هم برای افراد دیگر ایجاد نمیکند. یکی از ساکنین که صاحب دو خودرو میباشد و محل پارک ایشون به گونه ای نیست که خودرو دوم خودشونو پارک نماید و به نشانه اعتراض به سه واحد دیگه خودرو دوم خود را در حیاط که مشاع حساب میشه پارک میکنن و مدعی هستن سه واحد مذکور نیز حق پارک خودرو دوم رو حتی اگر مزاحم دیگران نباشند ندارند. لطفا راهنمایی فرمایید حق با کدامیک از ساکنین میباشد.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
هرگونه تصرف دربخش های اشتراکی اپارتمانها ممنوع است مگربارضایت سایر شرکا

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باتوجه به اینکه هیچیک از مالکین مشاعی حق استفاده اختصاصی از فضای مشاعات را ندارند میتوانید به دادسرا مراجعه و شکایت نمایید