مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت کارگران شرکتی اقماری که ورشکست شده ولیکن شرکت مادر (اصلی ) مشغول به فعالیت میباشد چگونه است

وضعیت کارگران شرکتی اقماری که ورشکست شده ولیکن شرکت مادر (اصلی ) مشغول به فعالیت میباشد چگونه است
یک شرکتی که زیر مجموعه شرکتی بزرگتر است ورشکست شده است ولیکن شرکت اصلی در حال فعالیت میباشد - پرسنل شرکت زیر مجموعه چه اتفاقی برایشان میافته

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بیمه بیواری دریافت میکنند و تمام حق وحقوق ان را شرکت اصلی باید پرداخت کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در چنین حالتی از سوی شرکت مادر، تمام حق و حقوق کارگران شرکت پرداخت خواهد شد و آن کارگران می‌توانند از بیمه بیکاری بهره‌مند شوند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که شرکت زیر مجموعه ورشکسته شود امکان انتقال کارگران به شرکت‌های اقماری وجود دارد و یا نسبت تسویه حساب کارگران اقدام خواهد شد