مشاوره حقوقی رایگان - عدم اجازه مرد برای رفتن به خانه پدری

باسلام.زنی 40 ساله هستم که با همسر و پسر4 ساله ام در رشت ساکن هستیم.خانواده همسرم رشت و خانواده بنده ساکن تهران هستند.به دلیل دخالت‌های خانواده همسرم با ایشان رفت و آمد ندارم ولی همسرم رفت و آمد دارد.همسرم اصرار دارد پسرم را با خودش به خانه مادرش ببرد.ولی پسرم خیلی به من وابسته است.قبول کردم با فاصله زیاد باهمسر و پسرم به خانه مادرش بروم.ولی ایشان قبول نمیکند.
و از طرفی خودش با من به خانه پدرم نمی‌آید و می‌گوید خودت تنها برو در صورتی که می‌داند پسرم بدون من جایی نمی‌ماند که من بروم.این موضوع را اهرم کرده تا من به طریقی پسرم را تنها بفرستم به خانه مادریش در صورتی که اگر این کار را بکنم ..دعواهای زندگی من دوباره شروع می‌شود.در صورتی که تازه روی آرامش دیده ام.
سوال من اینست ..آیا من اجازه ندارم ماهی یکبار یا دوماه یکبار به خانه پدریم با فرزندم بروم؟؟؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چرا اجازه داری اما این روش مشکل زاست، لازم است به مشاور خانواده مراجعه کنید