مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به کمیسیون ماده 100

با سلام؛ تعدادی از بالکن های ملک بنده در کمیسیون ماده 100 شهرداری تخریب گرفته و در کمیسیون تجدید نظر مجددا این حکم را تایید کردند.پس از تلاشهای زیادی اعضای کمیسیون را قانع کردم که حکم صادره غیر قانونی و با نفوذ همسایه شاکی و با تقلب صورت گرفته است. چون فرزند شاکی از کارمندان شهرداری میباشد و ... آیا میشود این حکم را با اصلاحی در همین شهرداری به جریمه بدل کرد یا باید حتما به دیوان برود؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید.