مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به رأی کمیسیون ماده 100 بدلیل پیشروی همسایه از بابت سایه اندازی، مشرف بودن و افت ارزش ملک

بنده در شهر پرند ساکن هستم. همسایه روبرویی(قطعه همجوار) که زمین اش در جنوب ساختمان ما قرار دارد، در حدود 5 ماه قبل اقدام به شروع عملیات ساخت و ساز نمود، پس از اجرای سقف اول و آماده سازی برای بتن ریزی سقف دوم، بنده و همسایگان متوجه پیشروی ایشان به میزان 1 متر در جهت طولی به سمت ساختمان شدیم که این امر خارج از ظوابط شهرداری و طرح تفصیلی بوده و موجب سایه اندازی و مشرف شدن ملک ایشان به ساختمان ما میشود. با تحریر متن شکایت با امضاء تمامی همسایگان، به شهرداری مراجعه کردیم که در همان روز از ادامه فعالیت ایشان جلوگیری شد. 3 ماه بعد اقدام به شروع مجدد عملیات ساختمانی نمودند. با مراجعه به شهرداری و جویا شدن علت موضوع، دبیر کمیسیون ماده 100 اعلام کردند که کمیسیون صرفاً رأی به پرداخت جریمه برای ایشان صادر نموده اند.

جهت پیگیری شکایت «جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز و رفع مزاحمت به دلیل سایه اندازی و مشرف شدن و به تبع آن کاهش ارزش ساختمان ما» چه اقدامی باید انجام داد و چگونه باید به رأی کمیسیون ماده 100 و اقدام یکطرفه آن که موجب تضییع حقوق شهروندی میگردد، در مراجع ذیصلاح و دیوان عدالت اداری اعتراض کرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در دیوان عدالت دادخواست اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید اعتراض خود را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت بنمائید.