مشاوره حقوقی رایگان - آیا بدون مدرک کسی رو بازداشت میکنن

چند ماه پیش یکی از بستگان دور من تو خونه پدربزرگم چندتا کبوتر آورده بود و مدتی هم مزاحم آسایش ما و همسایه ها شده بود که بعداً طی یک سرقتی کبوترهای این آقا دزدیده میشه و حالا به بنده تهمت میزنه که تو کبوترهای من رو دزدیده ای چون من رو تهدید کردی و من جلوی همه فقط بهش گفته بودم که کبوترهای خودت رو ببر که همشون رو میکشم و الان آبرو برای بنده نگذاشته و هر جا میره می گه فلانی کبوترهای من را دزدیده و هر روز برای من زنگ میزنه که من برای تو شکایت کردم همین امروز یا فردا تو رو از توی خونه دستبند میزنم میبرم آیا بدون مدرک میشه کسی رو دستگیر کرد من 16 سال درس خواندم و تازه سربازی خودم رو تموم کردم و دوست ندارم به ناحق سوء سابقه ای برام درست بشه.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
اگر در خونه خودتون بوده اند جای نگرانی نیست و با این موضوع به جایی نمیرسد . شما میتونید علیه او شکایت تهمت و افترا بکنید