مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت حق بیمه و بازنشستگی

سلام 41 سالمه و پرستار بخش دولتی هستم حدود 19 سال سابقه دارم با به دنیا اومدن فرزند دوم وبعد از گذشت 9ماه مرخصی زایمان درخواست مرخصی بدون حقوق داشتم که موافقت نشد ، درخواست استعفا دادم باز هم موافقت نشد ( به دلیل کمبود نیروی پرستاری )و گفتند باید شروع به کار داشته باشم و من هم سر کار نرفتم و الان نامه برای تخلفات اداری و اخراج زدند. ضمنا در حال مهاجرت به دانمارک هستم به عنوان نیروی پرستاری
1_امکان پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی برای بازنشستگی در این مدت که شاغل نیستم به چه صورت هست؟
2_ چگونه میتونم حق و حقوق و سنوات رو از این بیمارستان دولتی مطالبه کنم ؟
ممنونم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از همین الان میتوانید به یک کار گزاری تامین اجتماعی مراجعه کنید و خودتان یک نوع از سه نوع بیمه را قرارداد ببندید و بپردازید.
پس از اخراج خودشان پرداخت می کنند اگر نکردند باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید