مشاوره حقوقی رایگان - سند مالکیت خودرو

سلام
به درخواست همسرم خودروی 206 که سه سال پیش به نامم بود فروختیم و به نام اون شخص سند زدم.
قرار شد سند مالکیت خودروی بعدی به نام من باشد ولی ایشان زیر قولشان زدند.
در حال حاضر به من میگوید فقط وکالت به شما میدهم و سند را به نام نمیکنم.
میخواستم تفاوت این دو تا را بپرسم
و اینکه چه نوع وکالتی بهتر هست و به نفع من هست؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شما چنانچه وکالت در فروش با اختیارات تام بدون حق عزل بگیرید تا زمانی که وکالت معتبر باشد و به علتی از جمله فوت انجام شدن مورد وکالت و ... از بین نرفته باشد شما می توانید خودرو را به نام خویش منتقل نمایید .
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را یادداشت (یا ذخیره) نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383