مشاوره حقوقی رایگان - کسر از حقوق

با سلام ؛ با همسرم به مشکل خوردیم و از طرف اداره ثبت مهریشو گذاشته اجرا و با توجه به کارمند بودن بنده یک چهارم حقوق کسر میشه سوالم این هستش طبق قانون برای کسر از حقوق ، حقوق و مزایای مستمر در نظر گرفته میشه ؛ از نظر قانون چه مزایایی شامل کسر میشه و چه نوع مزایایی رو میتونن کسر نکنن
الان دارم با گروه مالی شرکت صحبت میکنم و نیاز به راهنمایی سریع و کامل شما دارم
منتظر جوابتون هستم
خیلی ممنون

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
براساس ماده 96 قانون اجرای احکام مدنی، اگر محکومٌ‌علیه، کارمند باشد، محکومٌ‌له می‌تواند تقاضا کند که حقوق و مزایای محکومٌ‌علیه، توقیف شود. در همین راستا اگر محکومٌ‌علیه، زن یا فرزند داشته باشد، یک‌چهارم حقوق و مزایای او توقیف می‌شود و در غیر این‌صورت، یک‌سوم حقوق و مزایای او، به نفع محکومٌ‌له، بازداشت خواهد شد. این قضیه فقط شامل حقوق و مزایای موظفی میباشد و موارد دیگر از جمله اضافه کاری و حق اولاد و موارد دیگر را شامل نمیشود .