مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سوء نیت در پرونده کیفری

با سلام خدمت کلیه وکلای حق طلب.دریک پرونده کیفری با موضوع انتقال مال غیر .. ابتدا مال موردنظرکه یک قطعه غیرمنقول بوده بمتراژ1710توسط محکوم علیه بجهت رفع جلب تسلیم دادگاه نموده بودوپس ازسیرمراحل مزایده دادگاه بدرخواست بنده مال رابعنوان محکوم به باصورتجلسه تحویلم نمود.درادامه پس ازیکسال شخص دست ازمال نکشیده بود بحث خلع یدپیش آمددر همان پرونده خلع ید کاشف بعمل آمده برای مال موردنظربهمراه بقیه زمین‌های اطراف بمساحت 17هزارمترمربع بنام خود درثبت اسناد سند تک برگ دریافت نموده!که بازدرادامه پس ازمحکومیت قطعی خلع یددعوای کیفری ثبت مال غیرراه انداختم که پس ازمحکومیت قطعی کلاهبرداری ثبت مالغیردرهمان دادنامه نهایی که ازتجدیدنظراستان درموردثبت مال غیرآمده بودمتوجه گردیدم کل زمینهاراکه زمین من راهم شامل میشود را به شخص دیگری انتقال داده است وردمال مستلزم دعوای ابطال سند رسمی است.درضمن در یک پرونده دیگرباموضوع تصرف عدوانی درموردهمین زمین نیزقبلا اورامحکوم نموده بودم با تمام این محکومیتها چه حقوقی چه کیفری درمورد این شخص سوال اینجاست آیاسوء نیت درپرونده انتقال مال غیرمحرز نمیباشد؟؟؟؟؟؟!!کلیه موارد رودریک لایحه به عرض بازپرس محترم پرونده رسانده ام با دادنامه های مربوطه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات جهت ارائه اظهارنظر حقوقی بایستی مورد مطالعه قرار گیرند.