مشاوره حقوقی رایگان - حق فرزندان

با سلام و احترام
اینجانب ساکن تهران، حدود 14 سال پیش از همسرم جدا شدم و حضانت دو فرزند مشترکمان (یک پسر و یک دختر) را عهده‌دار شدم. پسرم اکنون 19 سال دانشجو و دخترم 14 سال دارد. پدرشان چند روز پیش فوت کرد. ایشان حقوق بگیر بازنشسته (نیروهای مسلح) بودند. بنده با خانواده ایشان ارتباطی ندارم. لطفا راهنمایی بفرمائید برای برقراری حقوق پدرشان برای فرزندانم باید چه اقداماتی انجام بدهم. از اینکه اموال دیگری داشته باشند هم اطلاعی ندارم.
از راهنمایی و ارشاد شما بزرگواران بی‌نهایت سپاسگزارم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام و درود برشما، جناب آقای سید آقایی
وکیل ارجمند
از فرصتی که در اختیار اینجانب قرار دادید برای پاسخگویی به سؤالم،‌ بی‌نهایت سپاسگزارم.
برای شما سلامتی و شادکامی آرزو دارم.

از سایت خوب و مفید دادراه برای راهنمایی، ارشاد، و روشنگری قضایی بسیار تشکر می‌کنم.
عاقبت به خیر باشید.

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

پس از اخذ انحصار وراثت فرزندان به سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح مراجعه کرده و درخواست برقراری حقوق مستمری کنند.