مشاوره حقوقی رایگان - مقصر کیست

سلام وقت بخیر . دختر 13 ساله ام جلوی در سوار بر دوچرخه در مسیر خیابان در حال حرکت بود که لتوبوس خط واحد از سمت راست خودش و سمت چپ دخترم از قسمت چرخ پشتیخود می نه به دختر من لکنش و همچنین زانوش شکسته و الان راننده ادعا میکنه که دوچرخه به اتوبوس زه نه اتوبوس به دوچرخه الان به نظر شما پلیس راهنمایی چه کسی رو مقصر مینویسه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. موضوع نیازمند کارشناسی و صدور نظریه توسط افسر تصادفات میباشد. که نظریه صادره نیز قابل اعتراض میباشد.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تعیین مقصر با نظر افسر مشخص می شود که نظر کارشناسی افسر ظرف مهلت مقرر قابل اعتراض می باشد.