مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث خواهر ناتنی

عرض ادب و احترام
پدر بنده دارای دو همسر بوده از یکی یک فرزند دختر و از دیگری یک دختر و دو پسر
در مجموع 4 فرزند که یکی از انها از همسر دوم بوده
اکنون که بحث تقسیم سهم ارث رسیده در برگ حصر ورثه مقدار یک هشتم اموال به همسر فعلی ایشان رسیده و همسرش هم بعدا فوت کرده

سوال این است از آن یک هشتم که به همسرش رسیده آیا به دختر نانتی ایشان که از همسر دیگری بوده چیزی می رسد یا خیر ؟
آن یک هشتم باید بین 3 فرزند تنی تقسیم شود یا نه و به خواهر ناتنی هم که مادرش متفاوت بوده چیزی می رسد؟

پاسخ ها :

سهم الارث خواهر ناتنی ارث