مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به عنف

باسلام سوالی داشتم بابت پرونده تجاوز به عنف که بعد از مدتی ثابت نشد و پرونده به دیوان رفت رابطه نامشروع که مجازات 99ضربه شلاق و 1سال تبعید مسجل شد و بابت مزاحمت پرونده به تجدیدنظر رفت و شاهدهای ما حرفشون عوض کردن و چیزی دیگری گفتن و طرف مقابل تبریه شدش و کسانی را بابت رضایت گرفتن نزد ما فرستادن که بعد کش و قوسهای فراوان راضی به رضایت شدیم و در دفترخانه رسمی رضایت نامه نوشته شد و ما چهار قلم کالا بابت رضایت طلب کردیم و در رضایت نامه قید گردید سوال من اینجاست آیا با قید کردن کالا در رضایت نامه کار ما درست بود یا اشتباه چون طرف مقابل زنگ زدن گفتن وکیل گفتش چرا اجناس تو رضایت نامه قید شده نباید قید میشید حالا با این رضایت ما 99 ضربه شلاق و 1سال تبعید بجا هستش یا تغییر میکنه لطفا راهنمایی نمایید باتشکر

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه با توجه به اینکه حکم قطعی شده است مراتب اعلام رضایت بسیار مهم می باشد که به چه نحو صورت گرفته است و بدون اطلاع از آن نمیتوان نظر داد، ضمن اینکه چنانچه اجناس یا اموال دریافت شده بود نیازی به قید نمودن نبوده است.
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را ذخیره یا یادداشت نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383