مشاوره حقوقی رایگان - جریمه اداره برق برای دستگاه ماینر

سلام.بنده دو سال پیش حدود 16 عدد ماینر ازم گرفتن ک برگ بهین یاب داشته و از تعزیرات تبرعه شدم.اداره برق 170 میلیون جریمه زده واسم.برقم پشت کنتور بوده.از اگاهی محل نامه کتبی گرفتم با استعلام از دادگاه ک زمانی ک دستگاهم کشف شده 3 الی 4 عدد فقط روشن بوده از 16 عدد.از انبار تمیلکی هم میتونم نامه بگیرم که دستگاه ها معیوب و غیر قابل استفاده بوده.(خودم وکیل دادگستری ام لطفا همکاران با تجربه در این ضمینه مشاور و کمک کنند) با تشکر
در کل وسایل برقی قانونی تو خونم بوده که خاموش بودن.ولی اداره برق جریمه 16 عدد رو برام اعمال کرده.عملا با سیم برق سه فاز 0طور میشه برق 16 عدد ک حدود 220 امپر برق میشه رو تامین کرد

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولا در این خصوص به جزای نقدی محکوم خواهید شد

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. همکارمحترم، به نظر میرسد بتوانید به اتکا به مستنداتی که فرمودید،در دیوان طرح دعوی نمایید.