مشاوره حقوقی رایگان - ارث در صورت فوت پدر قبل از پدربزرگ

سلام مادر بزرگ پدری من یه خانه از دار دنیا داشت که الان من و یکی از عمه هام توش زندگی میکنیم من نوه پسرش هستم الان حدود 10 یا 15 ساله که فوت شده مادربزرگم یه سال قبل فوتش من و همین عمم رو برد محضر سند به نام ما زد سندش هم 3 دونگ به نام من 3دونگ دیگش به نام عمم طوری بود که تا زمانی که مادربزرگم زنده هست خانه به نام مادربزرگم باشه مادربزرگم 6 تا بچه داره 3 تاشون فوت شدن 2تا شون تو 1 سالگی فوت شدن یکیشون که پدرم من باشه تو جوانی حدودا 25 سالگی فوت شده 3 تا عمه دارم یکشون با منه دوتا دیگشون یکیشون یه شهر دیگه هست یکی دیگه نزدیک همین خانه ای که ما توش الان هستیم الان خبر دار شدم از طریق پسر عمم که اون یکی عمه من که یه شهر دیگه هست وکیل گرفته میخواد خانه رو از من و عمم بگیره بالا تر گفتم مادربزرگم قبل فوتش خانه رو به ما داده سند داریم مشکل الان من هستم که نوه پسرش هستم و میگن که چون پدرت زودتر از پدرش (پدر بزرگم ) فوت شده به تو نمیرسه من زیاد سر رشته ندارم میخواستم بدونم با داشتن سند یادمه از ثبت احوال گرفتیم سهم من که نوه ش هستم رو میگیرن ؟ پدر بزرگم من رو از مادرم بعد
از فوت پدرم گرفت و پیش این ها (پدر و مادر بزرگ پدریم ) تو همین خانه بزرگ کرده الانم 30 سالمه به من داده میتونن از من بگیرن اخه عمم که دخترش بوده اون رو فکر نکنم بتونن کاری کنند مشکل من هستم میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید که گفته آنها درست است البته در خصوص ارث شما در اینجا ارث نمی‌برید صاحب مال در زمان حیات مال خود را به شما منتقل کرده است و قانونی و معتبر است و سه دانگ متعلق به شماست