مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خط تلفن ثابت مغازه

سلام ورود.
مغازه اجاره کردم که یک خط تلفن داره و این خط از ابتدای اجاره من دارای بدهی بوده و قطع یکطرفه بود به مالک گفتم پرداخت کنه ولی اینکار نکرد از اون موقع 4 ماه میگذره که قطع دوطرفه هم شده و جریمه روی قبض اومده
حالا میگن میخوان خط جم آوری کنن باز مالک از پرداخت امتناع میکنه و هیچ کاری نمیکنه
میخوام بدونم اگر جمع آوری بشه یا در هر حالت تا پایان قرارداد بنده هی جریمه بهش اضافه بشه این موضوع در عهده بنده است ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بستگی به این داره که در قرار همراه تلفنی ذکر شده است یا خیر