مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقيب

سلام . بنده با همسايه مشکلی برخوردم که قرار شده بود از روي اختيار و براي اينکه رفع مزاحمت شود و کارمان به دادگاه نکشد من با هزينه خودم ديواري براي وي براي جدا شدن منزلش از ديوار اتاق ما بشود ولي نامبرده ضمن تخريب ديوار منزل بنده هنگام عدم حضور اينجانب قصد مالکيت ديوار ما را گرفت و درون آن سکو و ... زد و ما هم از وي شکايت کرديم و کارشناس هم آورديم ولي درست راي نداد و به دادگاه محول کرد ! و حالا حکم منع تعقيب شخص آمده است ! در صورتي که ديوار ما خراب شده و آجر و ماسه و سيمان ما را هم بدون اجازه به منزلش برده و حکم دزدي هم بهش زده بوديم که حکم منع تعقيب وي آمده است ! چه بايد کرد ؟؟؟

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شما می توانید با ارائه دلایل و مدارک به قرار صادره اعتراض بنمایید .
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را ذخیره یا یادداشت نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383