مشاوره حقوقی رایگان - توقیف یک چهارم حقوق برای مهریه همسر دوم

با سلام، شوهر من قبل از من ازدواج کرده و همسر قبلی او مهریه را مطالبه کرده و سالانه یک سکه به او پرداخت می شود. اخیرا هم از طریق اجرای احکام ربع حقوق او را به همراه کل عیدی و سنوات و اضافه کاری توقیف کرده. می خواستم بدانم اگر من هم مطالبه مهریه بکنم می توانم ربع حقوق او را توقیف کنم؟ یا ربع حقوق توقیفی توسط همسر اول با من نصف می شود یا اصلا چیزی به من تعلق نمی گیرد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یک چهارم تنها قابل توقیف است شما در نوبت قرار میگیرد