مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام ببخشید من بدون این که متوجه بشوم شوهرم ازدواج مجدد داشته وقتی رفتم برای مهریه اقدام کردم متوجه شدم خانم جدیدش جلوی یک و چهارم حقوقش رو مسدود کرده و گفتن چون اول اون اقدام کرده اول اون باید بگیرد و واقعا این درست هست من بعد 18سال زندگی با یک بچه هیچی نگیرم ولی اون خانم که هنوز چند ماه وارد زندگی شده مهریه بگیرد شوهرم هیچ چیزه دیگری ندارد و هیچ راهی نیست که بشود لااقل یک و چهارم رو بین من و اون نصف کرد اگه به دادگاه درخواست بدهم که سکه هام رو بدهد میشود؟ ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه خانواده دادخواست دهید رسیدگی می نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما نیست شکایت نمایید آن مبلغ می‌بایست بین شما تقسیم گردد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

دادخواست دهید مبلغ باید بین دو زوج‌ تقسیم شود

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است. در صورت تمایل تماس بگیرید.