مشاوره حقوقی رایگان - سهمیه کنکور

سلام روزبخیر
پدرمن 7ماه وخورده تومنطقه حضورداشته رفته ارگان مربوطه وکارت ایثارگری گفتن چندماه دیگه میادبعدازگذشت چندماه پدرم مجددبرای گرفتن کدبرای کنکوررفته ارگان وگفتن قانونش تغییرکرده و8ماه بایدتوجبهه بایدمی بودتاسهمیه ازمون بهمون میدادن .درحالی که من تحقیق کردم که همون بالای شش ماه قانونشه
الان یعنی ما سهمیه نداریم براکنکور؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال اداری است از ارگان مربوطه سوال شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق سازمان سنجش مورد پیگیری خود به نحو حضوری قرار دهید.