مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

خانمی در مغازه بغلی ما که محل کسب است در حال تهمت، افترا، نسبت دادن قذف و تهدید به پخش فیلم و عکس از من و مادرم بودن. من که در حال رد شدن از اون محل بودن و حرفاشو شنیدم دستشا گرفتم گفتم بیا بیرون حرف بزنیم اما مقاومت کرد و با هم درگیر شدیم. یه دونه لیوان رو میز بود که افتاد و شکست. بعد این خانم رفته گفته که من با لیوان شکسته کشیدم رو صورتش و میخاستم با استفاده از فشار دادن گلوش به قتل برسونمش و حتی شاهد اورده و شهادت کذب داده. درصورتی که هیچکدوم از اینا واقعیت نداره و فقط ناخن من خورد به صورتش و یه خش کوچیک انداخت اما بلافاصله بعد از دعوا خودش رفته این خش را عمیق کرده «خود زنی» و از من شکایت کرده و نزد پزشک قانونی رفته منم رفتم به جرم قذف و تهمت و افترا و تهدید ازشون شکایت کردم. در ضمن این خانم هیچ کدوم از جرم هایش را گردن نمی گیرد. خواهشمندم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مگر مغازه دوربین ندارد؟
اگر دوربین دارد درخواست بازبینی دوربین راکنید شهود هم که معرفی کردید بستگی به اظهارات شهودتان وادله اون خانم دارد