مشاوره حقوقی رایگان - وکالت موتور سیکلت

سلام خسته نباشید من یه موتوری خریداری کردم 40 روز پیش قیمت موتور 109 میلیون بود 80 نقد دادم ما بقی چک دادم واسه 5 این ماه چکم پاس شده قرار بود 5 بیاد وکالت بده ولی نیومد چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید مدارک فقط کارت موتور بیمه نامه کارت سوخت دارم ازش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با معرفی دو نفر شاهد طرح دعوی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مطابق قرارداد خود دادخواست الزام به تنظیم سند بدهید