مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ارثی توسط یکی از ورثه

سلام روزتون بخیر پدر من یه زمین در شمال دارن که به صورت نسق خریداری شده و سند دستی داره و ثبت اسناد اون منطقه یه پلاک دارن الان 4 ساله فوت کردن و ما انحصار وراثت دادیم ولی یکی وراث نسق زمین رو در دست داره و با مشارکت یه بنگاه میخواد زمین رو بفروشه الان میخواستم بدونم بدونه برگه های انحصار وراثت میتونه اینکار رو بکنه و ماباید چیکار کنیم که جلوش رو بگیریم

پاسخ ها :

علي صفر بيرانوند

جناب آقای علي صفر بيرانوند :

خیر از لحاظ قانون اقدام احدی از وراث که برگه نسق در دست وی هست محمل ندارد، وچنانچه اقدام به فروش ملک نماید ،چون ملک مشاع است معامله باطل است