مشاوره حقوقی رایگان - خرید دوچرخه سرقتی

با سلام. من یک دوچرخه سرقتی خریداری کرده بودم که البته اصلا نمیدونستم سرقتی است چون موقع خرید از فروشنده فاکتور خرید و دست نوشته امضا کردیم که این دوچرخه را من از آقای فروشنده خریداری کردم .
دوچرخه را صاحب اصلی دست من پیدا کرده و به کلانتری رفتیم دوچرخه تحویل صاحب اصلی داده شد و من هم فروشنده دوچرخه را معرفی کردم و آمد اعتراف کرد که من فروختم . حالا کلانتری گفته که شما هم برو از کسی که خریدی پیدا کن بیار . حالا تکلیف من و پولی که داده بودم چیه .. ممنون میشم پاسخ دهید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. فروشنده باید وجه شما را درصورت طرح دعوی علیه وی بپردازد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید دادخواست بطلان قرارداد به
علت مستحق الغیر در آمدن مبیع و مطالبه بهای قرارداد
و خسارات را اقامه نمایید