مشاوره حقوقی رایگان - کیفری

باسلام. قاضی به من برای تخریب اموال که رضایت شاکی روگرفتم و قدرت نمایی تمرد از دستور پلیس تو دو فقره دوتا حبس 7ماه 16روزبه هرکدوم و شلاق 74ضربه بهم داده.اگه میشه راهنمایم کنیدچه کاربایدکنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درمهلت مقرره اعتراض به استناد لایحه دفاعیه ای کامل بزنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 104 قانون مجازات اسلامی تخریب عمدی اموال از جمله جرایم قابل گذشت است که با رضایت شاکی مجازات منتفی خواهد شد و لیکن در مورد تمرد از دستور ضابط دادگستری و قدرت نمایی موضوع متفاوت است.