مشاوره حقوقی رایگان - سرپرست خانوار

سلام خسته نباشید همسر من قبل من یک ازدواج داشتند و الان یارانه ها ب حساب ایشون هست اما کارت دست همسر سابقشان و حاضر نمیشن ک ایشونو با دخترشون جدا کنن و یارانه دوتا بچه من هم داره میره ب کارت ایشون راهی هست ک خودمو سرپرست اعلام کنم تا یارانه بچه ها ب حساب خودم بیاد

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از همسرتان بخواهید کارت قبلی را مسدود و کارت جدید برای خویش اخذ کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
همسر شما بهتر است کارت بانکی گذشته خود را در اصطلاح بسوزاند و اقدام به اخذ کارت بانکی جدید کند.