مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بیگناهی در مورد تحصیل مال از طریق نامشروع

باسلام و عرض خسته نباشید چند وقت پیش یه بنده خدایی ازم به جرم بردن گوشیش شکایت کرده بودن بعد الان قاضی پرونده حکم دادن که علاوه بر رد مال به شش ماه حبس محکوم شدم البته حکم به صورت غیابی صادر شده چون ابلاغیه دادگاه روی خط تلفن من که سرقت شده بود ( چندماه قبل با وسایل منزلم بنده مطلع نشدم و چون تمام مدارکم نیز بسرقت رفته بود نتونستم تا چند روز پیش خطم بسوزونم و مجددا وصلش کنم تا دو روز پیش که المثنی مدارکم رو گرفتم و خطم وصل کردم ) دیدم ابلاغیه اومده به صورت بالا که عرض کردم بعد ذکر شده تا بیست روز از ابلاغ حکم قابل واخواهی است لطفا بگید چی میشه جریان کارم ناگفته نماند که من کارتن گوشی رو دارم ضمنا خواستم بدونم اگه رضایت شاکی رو بجا بیارم باز هم شش ماه حبس باید بکشم چون اتهام تحصیل مال از طریق نامشروع بمن نسبت دادن لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

از حکم مربوطه واخواهی نمایید و میتوانید جدا از اعتراض به دادنامه با شاکی خود نیز مصالحه نمایید