مشاوره حقوقی رایگان - تاخیر در پس دادن پول پیش مستاجر

سلام
من 2 سال مستاجر یکی بودم سال سوم به خاطر 3 برابر کردن اجاره توان پرداخت نداشتم و مالک یک ماه بعد از اتمام قرارداد فرصت داد خانه را تخلیه کنم و من 13 روز بعد از اتمام قرارداد خانه را تخلیه کردم و کلید خانه را تحویل دادم اما مالک پول پیش به مبلغ 100 تومان را پس نمی‌دهد و میگه باید تا یک ماه بعد از اتمام قرارداد که بهت فرصت دادم صبر کنی
الان مالک قبلی پول پیش من رو نمیده مالک جدید هم پول پیش میخاد و من شدیداً با مشکل مواجه هستم
لطفاً راهنماییم کنید

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بدوا اظهارنامه ارسال نمایید و در صورت عدم پرداخت دادخواست مطالبه وجه ودیعه مسکن علیه ایشان ثبت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست در این خصوص برای ایشان ابتدا یک اظهارنامه ارسال کنید و در صورتی که پاسخ اظهارنامه دریافت نکرده‌اید بابت الباقی مبلغ قرض الحسنه و خسارات خود شکایت کنید