مشاوره حقوقی رایگان - پس دادن پول پیش اجاره بنام غیر از شخص مستاجر

سلام و عرض خسته نباشید . مستاجر پس از اتمام قرارداد عنوان میکند که حساب هایش مسدود است به دلایلی و پول پیش اجاره را باید به نام پسر خاله ام چک بنویسید ( شخص دیگری که اسمش در قرارداد نیست ) .
نوع پس دادن قانونی این پول به مستاجر که ایجاد اشکال نکند چگونه است ؟
با تشکر

پاسخ ها :

غزاله حبشیانی

سرکار خانم غزاله حبشیانی :

میتوانید در قالب حواله این کار را انجام دهید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اخذ رسید از مستاجر که به تقاضای نامبرده مبلغ تحویل شخص ثالث گردیده

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

از مستاجر رسید کتبی مبنی بر دریافت ودیعه اخذ کنید

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

در ظهر قرارداد اجاره و در حضور دو شاهد مرد ،مستاجر صراحتا اقرار نماید که با خواست و رضایت خود ، از موجر تقاضا نموده که مبلغ ودیعه طی چک شماره ... در وجه آقای .... تنظیم گردیده و مستاجر حق هر گونه ادعا و اعتراضی را از خود سلب نموده است . و پس از تنظیم چک ، آن را تحویل گرفته است .