مشاوره حقوقی رایگان - دستکاری کنتور برق توسط همسایه بدون اجازه

با سلام و عرض ادب خدمت همه عزیزان در تاریخ 11/6/1402 برق منزل ماین کنتور برق ما توسط همسایه طبقه پایین ما به علت وصل پمپ آبی که مشترک بین سه طبقه هست دستکاری شده بود ابتدا برق منزل ما قطع و سپس وصل شد که لامپ وسط منزل شروع به دود کردن و دچار مشکل شد وقتی ما جویا شدیم ایشون اعلام کردند که آره می‌خواستم پمپ آب رو وصل کنند به کنتور ما و ما ابتدا مشکل خورده بود و از همه دستگاه‌های برقی با مشکل‌دار شده بود ما هر کار کردیم وصل نشد اداره برق اومد و اداره برق پس از بررسی‌هایی که انجام داد به ما اعلام کرد که برق منزل ما دو فاز شده یعنی به جای 220 ولت تبدیل به 440 ولت برق شده که همین موضوع باعث آسیب رسیدن به وسایل برقی شده من و چون اداره برق اعلام که ساختمان مربوط به اون‌ها نیست من یک تعمیرکار برق اعلام کردم ایشون اومد و بررسی که انجام داد ایشون متوجه شد که مشکل از ورودی کنتور هست یعنی ایشون طبقه پایینی ما که برق رو قطع کرده بودند سیم‌ها را اشتباه وصل کردن و برق منزل ما دو فاز شده ما تماس گرفتیم ایشون مشکل رو این برقکاری که من آورده بودم مشکل رو حل کرد و ما تماس گرفتیم پلیس اومد صورتجلسه کرد و با ایشون هم تماس گرفتیم با این فرد طبقه پایین ایشون گفت که مشکلی نداره من هزینه خسارت رو هرچی بشه بهتون میدم و حضوراًم انگار اومده بودن در منزل و گفته بودن هزینه رو هرچی بشه من تقبل می‌کنم بعد از گذشت یک ماه و عدم پاسخگویی ایشون پس از ارسال فاکتور های تعمیرات ایشون اعلام کرد که من به کنترل شما دست نزدم و به کنتور طبقه سوم دست زدم و مجبکر به رجوع به دادگاه گروید ولی خب هیچ اسم و فامیلی از ایشون ندارم و هر بار هم تماس گرفتم موفق اسمشون رو دریافت کنم با توجه به شکایت حقوقی هستش گفتن که باید اسم و فامیل ایشون رو داشته باشید من اسم فامیل ایشون رو هر کاری کردم هی تماس گرفتم کلانتری رفتم هیچ ارگانی با من همکاری نکرد که اسم فامیلی ایشون رو تماس بگیرن ازشون بگیرن یا پلیس حضور پیدا کنه تماس هم که هرچی باهاشون گرفتم ایشون اسم فامیلشون و کد ملی‌شونو به من ندادن دو تا موضوع یکی اینکه من می‌خواستم بدونم اول تشکر می‌کنم از کسانی که پاسخ بدن یک موضوع اینکه آیا بعد از یک ماه که کارشناس دادگستری و کارشناس معتمد دادگستری هم حضور پیدا نکرده ایا امکان اثبات دستکاری توسط این فرد هست دوم اینگه روز اتفاق حادثه خواهر و داماد ما تو منزل ما بودن و اینکه این فرد الآن اعلام کردن من به کنتور طبقه سوم دست زدم با وجود اینکه طبقه سوم هم اعلام دارن از ما اجازه نگرفته من رقتم و به اعلام جبران خسارت شکایت کردم ایا میتونم اثبات کنم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است اظهار نظر دقیقی بتوان کرد