مشاوره حقوقی رایگان - اتهام به دستکاری کنتور برق

با سلام. درمورخ24،4.1396 با دریافت اخطاریه از اداره برق که به دستکاری کنتور متهم شده ام. درحالی که جهت تعویض کنتور مامور مربوط با تایید اینکه کنتور و حتی پلمپ آن نیز سالم است. آیا میتوان ادعای خسارات معنوی از اتهام وارده علیه اداره شکایت نمایم؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اگر این موضوع در دادگاه طرح شود و احضاریه برای شما ارسال شده و سبب بروز مشکلات اجتماعی برای شما گردیده بله می توانید در غیر این صورت خیر