مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص تقدم و تاخر متن و امضا

متن تایپی رو امضا کردم چند ساعت بعد طرف مقابل سه خط به زیر آخرین خط با همان چاپگر که در دفترش بوده اضافه کرده ، آیا کارشناس خط تشخیص می دهد که اون 3 خط آخر بعد از امضای من اضافه شده ، البته بنده بعد از 6 ماه می خواهم شکایت کنم با گذشت 6 ماه آیا متنی که 3 ساعت بعد از امضای من با همان فونت و همان پرینتر اضافه شده قابل تشخیص است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تشخیص موضوع با کارشناس رسمی دادگستری است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا از طریق استکتاب یا خط شناسی قابل تشخیص است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام کارشناسی بسیار سخت می‌باشد ه زمانی که کاغذ در دستگاه قرار می‌گیرد امکان تداخل بین خط‌ها وجود دارد اما ما می‌بایست باز کارشناسی شود تا کارشناس مربوطه در این خصوص اظهار نظر نماید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام درخواست کارشناس خط و امضا کنید تامین دلیل تقاضا کنید