مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیابی مالی

با سلام طبق توافقی بر سر معامله ای برادر بنده مقداری پول دریافت کردند که مقداری از ان را به بنده واریز نمودند و بعد از مدتی یک مشکل برامون پیش امد و ایشان طبق رسید واریزی بانکی از من شکایت کرده و من در جلسه دادگاه حضور نداشتم و حکم به نفع ایشان غیابی صادر شده و بیست روز مهلت برای اعتراض گذاشتند من باید چکار کنم لطفا راهنمایم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در مدت زمان قانونی خود می‌توانید اعتراض بزنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانی در مهلت مقرر تجدید نظرخواهی نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به اینکه حکم غیابی است قابل واخواهی و سپس تجدید نظرخواهی می‌باشد