مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم ملک مشاع

پیش از فوت پدرم سهم من و برادرم را در محضر بنام زد نصف من نصف برادر حال بعد از مرگ پدرم آیا میتواند سهم آپارتمان خود را بفروشد یا باید از من رضایت بگیرد با تشکر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مشا می‌باشد می‌توانند به تنهایی درخواست فروش بدهند این حق برای شما نیز محفوظ است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تصرف حقوقی در مال خود جایز است لیکن تصرف مادی منوط به رضایت سایر وراث است و شرکا

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می تواند.تصرف حقوقی به میزان قدرالسهم امکان دارداما تصرف مادی نیاز به اذن شریک دارد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله میتواند. شما میتوانید سهم ایشان رابخرید.