مشاوره حقوقی رایگان - مستمری پدر به دختر مطلقه

پدرم مستمری بگیرتامین اجتماعی است من دخترم تحت پوشش بیمه پدرم چون بعد از طلاق هیچگونه ازدواجی نداشتم حدود بیست سالی هست
برادرهام همه بالای 40سال هستن وتصمیم گرفتن حقوق پدررودرصورت زنده بودن بنام من کنندآیااین کارامکان پذیره؟اگه بله راه قانونیش چیه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حقوق ماترک محسوب نمی‌شود که وراث نسبت به آن سهم الاث داشته باشند حقوق فقط به شما تعلق می‌گیرد و یا اشخاصی که حق مطالبه آن را دارند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بنام کردن نیست

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اخذ وکالت از پدر میتوانید حقوق ایشان را از بانک دریافت نماییدو بعدازفوت باید پرونده مستمری برای خود تشکیل ودهید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام فقط در زمان فوت ایشان امکان پذیر است

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید از پدر درقید حیات وکالت برداشت مستمری بگیرید وبعد از فوت نیز چنانچه تحت تکفل باشید مستمری به شما تعلق میگیرد.