مشاوره حقوقی رایگان - حکم الزام به تمکین

سلام بنده خانومم 19ماه پیش منزل و زندگی مشترک رو ترک کردن و حاضر به برگشت به منزل مشترک نیستن توی این مدت اظهارنامه چندبار فرستادم ریش سفید فرستادم یه جلسه مشاوره خانواده بردمش ولی باز حاضر به برگشت نیست
اما روزی که منزل رو ترک کردن بخاطر درگیری لفظی و فیزیکی پشت دست و بالای لبشون خراش شد و رفتن شکایت کردن و تونستن برای اون خراشها حکم ضرب و جرح بگیرن
تا الان هم دوبار درخواست الزام به تمکین کردم ولی دوبار رو بخاطر حکم ضرب و جرح رد کردن و خانوم میگن من خوف و ترس جانی دارم
نفقه هم بهشون دادم و میدم
حالا برای بار سوم مجدد درخواست الزام به تمکین کرده ام و سوالم اینه از وکلای عزیز با این شرایط چه راه کاری چه بند و قانون و تبصره ای سراغ دارید تا من بتونم حکم الزام به تمکین رو از خانومم بگیرم؟
چیکار باید بکنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست مجدد دادخواست الزام به تمکین بدهید خوب این حق برای طرف مقابل وجود دارد که در برابر الزام شما دفاع کند ا در هر صورت اگر شما الزام به تمکین هم بگیرید جز اینکه نفقه می‌توانید نپردازید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پرونده های قبلی نیازمند بررسی دقیق است.