مشاوره حقوقی رایگان - تمکین خاص و عام

دوساله همسرم ترک منزل کرده و هیچ گونه خبری ازش ندارم.حکم الزام به بازگشت به منزل مشترک هم بنفعم صادر شده. ولی در هیچ جلسه دادگاهی نیومده و اصلا معلوم نیست کجاست. پدرش را فقط میبینم. احتمالا با وجود ممنوع الخروج بودن و نداشتن پاسپورت، غیر قانونی از ایران رفته چه باید کنم؟

پاسخ ها :

مهدی  رهنما

جناب آقای مهدی رهنما:

سلام . بهترین راه دادخواست طلاق است زیرا زوجه اصلا وجود ندارد تا شما بتوانید اقدام کیفری بر علیه ایشان انجام دهید.

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

باسلام هر چند مشخص نکرده اید که زوج هستید یا زوجه ولیکن از نحوه سوال بنظر میرسد زوج باشید . لذا شما میتوانید با استفاده از حکم تمکین اخذ شده ابتدا از طریق اجرای احکام نشوز زوجه را اثبات کنید وبر اساس آن به صورت مجهول امکان تقاضاي صدور گواهی عدم امکان سازش وطلاق با اعسار ازپرداخت مهریه یا تقاضای ازدواج مجدد از محاکم را بکنید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما با داشتنحکم الزام به تمکین هر اقدامی من جمله ازدواج مجدد(البته با اذن دادگاه )می توانید انجام بدهید.

حسن  ترابی شاندیز

جناب آقای حسن ترابی شاندیز:

سلام شما میتوانید با طرح دعوی تمکین با اعلام مجهول المکان بودن خوانده ایشان را محکوم به تمکین کرده واز سایرحقوق قانونی خود با اثبات نشوز زوجه استفاده کنید.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام میتوانید دادخواست طلاق را ارائه دهید و مهریه را تقسیط نمایید