مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج مجدد با قانون جدید

سلام...همسر بنده(زوجه)از من تمکین نداره و حکم الزام به تمکین و ناشزه بودن ایشون در دادگاه محرز شده بجز مهریه چیزی بهشون تعلق نگرفته-من حکم الزام به تمکین رو اجرا نذاشتم هنوز با توجه به قانون جدید می تونم دادخواست ازدواج مجدد در دادگاه مطرح کنم؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر باید گواهی نشوز بگیرید و بعد دادخواست تجویز ازدواج مجدد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام
ابتدا اجرای حکم تمکین را بخواهید وبعد به استناد گواهی نشوز دادخواست ازدواج مجدد را مطرح نمایید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

منظور از اجرا در تمکین چیست؟
باید دادخواست تزویج بدهید یپس با رای دادگاه اجازه ازدواج دارید