مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت در حکم غیابی در پرونده حقوقی از متهم

با عرض سلام و خسته نباشید
ایا در یک پرونده حقوقی که فرد متهم فقط با اقرار به بدهی و همزمان ادعای ضرر و زیان کرده است و متهم به پرداخت بدهی شده و ادعای ضرر و زیان رد شده است جهت اجرا نیاز به ضامن دارد
حکم غیابی صادر گردیده است
مبلغ اتهامی اعسار گردیده
متهم 3 سال پیش فوت کرده و اکنون بنا به گفته دادگاه کلیه حقوق ضامن جهت بدهی توقیف گردیده است.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. سوال خیلی واضح نیست . منظورتون را دقیقا در مورد متهم و همچنین ضامن بفرمایید. در ضمن اگر شخص در دادگاه حضور پیدا کرده باشه و اقرار کرده باشد رای صادره غیابی نیست.

از سویی مشخص نکردید چه کسی فوت کرده و چه کسی دادخواست اعسار داده؟