مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه بعد از طلاق

در مورد جهزیه بعد از طلاق سوال داشتم جهیزیه ای که طی سال های زندگی از بین رفته ویا فروخته شده و وسایل جدید خریداری شده و بعد از چند سال طلاق گرفته تکلیف جهیزیه چی میشه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

جهیزیه طبق فاکتور یا سیاهه یا شهادت شهود قابل استرداد است نه اموال جدید خریداری شده .مگر فاکتور خرید بنام شما باشد تحت عنوان استرداد اموال منقول

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اموال جدیدی که خریداری شده است متعلق به صاحب فاکتور می‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان دریافت با شرایطی وجود دارد اگر زوج به فروش رسانده

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. جهیزیه ای که در اثر استفاده زوجین وغیر عمد مستهلک واز بین رود قابل وصول نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفاً اموال و اثاثیه قابل استرداد است که به نام شما طبق لیست سیاهه و شهود امکان احراز آن وجود خواهد داشت