مشاوره حقوقی رایگان - ثبت طلاق

سلام ، وقت بخیر

پس از کش و قوس های فراوان بعد از 5 سال بالاخره دادگاه رای طلاق صادر کرده و ارجاع شد به دفتر خانه طلاق برای جاری شدن طلاق و ثبت آن . من برای اجرای طلاق به دفترخانه مراجعه نکردم و البته سر دفتر هم گفت اگر هم نیایید چون حکم دادگاه موجود هست بعد از اخطار دوم بصورت غیابی طلاق انجام میشود.
حال سوال من این هست که با وجود اینکه برای طلاق به دفترخانه مراجعه نکردم برای ثبت طلاق در شناسنامه ی خودم چه کاری باید انجام بدهم ؟
ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
با نامه از مجری طلاق یعنی سر دفتر اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به دفترخانه مراجعه نمایید صیغه طلاق جاری شود و دفترخانه در شناسنامه شما درج می‌نماید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه صیغه طلاق توسط سردفتر جاری شده باشد. میتوانید به همان محضر بروید و از سردفتر درخواست درج طلاق در شناسنامه خویش را نمایید.