مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت طلاق در شناسنامه

سلام خسته نباشید،ممنون میشم راهنمایی کنید
خانم هستم و3سال جداشده ام تاکنون همسرسابق ثبت طلاق نکرده طی پیامکی بارها اعلام کرده ام که ثبت نماید ولی صورت نگرفته میخاستم بدونم من الان دادخواست مطرح کنم که الزام و مجازات بشه واقامطلع بشه ک بنده دارم دادخواست میدم و بره ثبت طلاق کنه بازهم مجازات میشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما اگر طلاق خود را ثبت کرده اید می توانید مجدد ازدواج کنید و عدم درج طلاق در شناسنامه شوهر برای شما مشکلی پیش نمیاد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر بعد از شش ماه گواهی عدم سازش منتفی میشود اگر صیغه طلاق اجرا نگردد بابد مجددا اقدام شود . بهتر است از دفترخانه گواهی عدم حضور زوج را بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر ثبت طلاق یا ازدواج باید توسط یکی از طرفین انجام شود ولی عدم ثبت طلاق توسط توسط همسر مجازات دارد قبل از ثبت دادخواست بهتر است که این کار انجام شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
عدم ثبت طلاق با توجه به اینکه جرم مستمر است حتی در صورت ثبت بعدی برای همسرتان مجازات دارد
اگر صرفا گواهی عدم سازش صادر شده که تا کنون باطل شده است و باید مجددا اقدام نمایید و اگر طلاق را شما ثبت کرده اید و همسرتان ثبت نکرده شما می توانید مجددا ازدواج نمایید و این عدم ثبت خللی به شما وارد نمی کند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید به همان دادگاهی که گواهی عدم سازش صادر کرده مراجعه کنید بعد اگر طلاق نداد دادخواست نفقه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طلاق را شما ثبت کرده اید و همسرتان ثبت نکرده شما می توانید مجددا ازدواج نمایید و مشکلی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید ابتدا مشخص گردد که حکم طلاق توسط دادگاه صادر شده یا
طلاق شرعی انجام شده است و سپس بر اساس آن اقدام قانونی انجام بدهید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در صورت عدم ثبت طلاق مجازات میشوند

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بله مجازات کیفری هم دارد .
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگرچه این عدم ثبت طلاق ازطرف همسربرای شمامشکلی ایجادنمیکنداماجرم هست وقابل پیگیری

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
اگر صیغه طلاق جاری شده باشد و طلاق ثبت شده باشد عدم ثبت طلاق در شناسنامه همسر سابقتان مشکلی برای شما ایجاد نمی کند
ولی اگر صرفا حکم و گواهی عدم سازش گرفته باشید باید از ابتدا دادخواست طلاق را مطرح نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که طلاق جاری شده و صیغه طلاق جاری شده است می تواند ازدواج نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ به درستی اشاره فرمودید. عدم ثبت واقعه طلاق آثار و تبعات قانونی دارد که یکی از آن آثار و تبعات مجازات و مجرم شناخته شده فردی است که از ثبت کردن واقعه طلاق خودداری کرده است.

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

موضوع را از طریق دادگاهی که حکم طلاق را صادر نموده است پیگیری بفرمایید ...

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر آقا مجازات نمیشه. اون گواهی عدم سازشی که دادگاه صادر نموده بودند سه ماه مهلت داشت و الان چون مهلتش گذشته مجدد باید از طریق دادگاه اقدام کنید شما خودتان طبق قانون به وظیفه خودتان برای ثبت طلاق اقدام کنید و با در دست داشتن مدارک و گواهی عدم سازش به دفترخانه مراجعه کنید اونجا یکی دوبار آقا رو احضار میکنند اگر نیاید بدون حضور او دفتر صیغه طلاق رو جاری میکنه و طلاق رو ثبت میکنه اینجوری نیست که حتما آقا اقدام کنه یا آقا بخواد. طلاق دو طرف داره و یکطرف آن خود شما هستید شما نباید برای اقدام آقا انتظار می کشیدین خودتان میتونستید طبق رای دادگاه و گواهی اصداری به دفترخونه مراجعه کنید چون مهلت اعتبار گواهی عدم سازش تمام شده لاجرم باید مجدد وارد پروسه قضایی بشوید.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

طبق ماده 49 از فصل هفتم مقررات کیفری که در رابطه با ثبت وقایع مهم زندگی زناشویی بوده، هرگاه مردی طی یک بازه زمانی مشخص مثلا یک ماه جهت ثبت ازدواج دائم، فسخ ازدواج، طلاق و غیره به دفاتر رسمی ثبت این احکام مراجعه نکند، از نظر قانونی مجرم محسوب شده و علاوه بر ثبت الزامی آن، به مجازات های نقدی و غیر نقدی دیگری از جمله حبس محکوم خواهد شد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه عدم ثبت طلاق صرفاً از طرف زوج می باشد �ا مشکلی نخواهید داشت بله ایشان مجازات می‌گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ثبت طلاق یا ازدواج باید توسط یکی از طرفین انجام شود ولی عدم ثبت طلاق توسط توسط همسر مجازات دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. اگر حکم طلاق یا گواهی سازش صادر شده و جهت اجرای صیغه طلاق شوهرتان در مهلت های مقرر به دفتر خانه مراجعه ننمود جرمی مرتکب نشده است . اگر صیغه طلاق در دفترخانه رسمی طلاق جاری شده و ثبت انجام نشده هم دفترخانه وهم شوهرتان تخلف نموده و قابل پیگیری است .

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

بله،ضمانت اجرای عدم ثبت با اثبات ورود خسارت به شما و یا حتی غیر از آن،برای آا متصور است

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

بله میتوانید دادخواست دهید و هر زمانی که رضایت دهید پرونده کیفری بسته میشود

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت منقضی شدن حکم طلاق باید دوباره درخواست طلاق ثبت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
شما نسبت به ثبت آن اقدام نمایید کافی است…