مشاوره حقوقی رایگان - ادعای وراث به ملک خریداری شده

با سلام
پدر بنده سال65یه زمینی تو روستا میخره نه به متراژ بلکه به حد وحدود تعیین شده درجهات اربعه
صاحب ملک سال 90 ادعا میکنه من 25ساله اجاره داده بودم بعد اینکه فروش زمین اثبات شد واثباط مالکیت از طرف ما گردید وما رفتیم بعد از کم کردن حریم رود واراضی ملی سند رسمی گرفتیم بعد از کم کردن 400متر حریم رود و200متر اراضی ملی حدود1200 متر تو سند اومده
1_بعد از فوت فروشنده وراث ادعایی میتونند داشته باشند
2_ 600متری که بعنوان حریم رود و اراضی ملی از ملک ما کم شده ما میتونیم درآن کشاورزی کنیم
3 ما میتونیم نسبت به 600متر کم شده از وراث طلب خسارت
4 ایا وراث نسبت به 600متر کم شده میتونه ادعای مالکیت بکنه
از راهنماییتون متشکرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ‌
بله
بله مطالبه خسارت امکان دارد
خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی می‌تواند در زمان حیات اموال خود را منتقل نماید و بعد از کد وراث نمی‌توانند ادعایی داشته باشند مگر آنکه دلیل قانونی وجود داشته باشد