مشاوره حقوقی رایگان - ادعای وراث به ملک خریداری شده

سلام حدود 30 سال زمین کشاورزی دست پدرم بود که بعد فوت پدرم بنده کشاورز زمین بودم که باوراث زمین کشاورزی به توافق رسیدم وکشاورزی را خریداری کردم حالا بعد گذشت 10 سال برادر و خواهر ادعای ارث میکنند آیا جزء ترکه محسوب می‌شود یا خیر مالک قطعی خودم هستم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر مبایعه‌نامه به اسم شما تنظیم شده باشد شما مالک ملک ‌محسوب خواهید شد
و اگر خریدار ، پدر شما باشد جز ماترک پدری محسوب خواهد شد