مشاوره حقوقی رایگان - حضانت نوه و پوشش بیمه

درود. زنی هستم 70 ساله که سرپرستی نوه ام را به عهده دارم به دلیل اینکه پسرم یک سال پیش به خارج از کشور رفته و بدلایلی نمیتواند برگردد. و عروسم نیز طلاق غیابی گرفته و قصد ازدواج دارد.
خودم مستمری بگیر شوهر متوفایم هستم. به اداره بازنشستگی کارکنان فولاد مراجعه کردم برای برقراری بیمه نوه ام اما گفتند که نمیشود .
حال سوالم این است .
چطور میتوانم نوه ام را که دختری 7 ساله است تحت پوشش بیمه خود در آورم ؟ و با توجه به اینکه نوه ام جز من کسی را ندارد آیا پس از مرگم حقوق مستمریم به او میرسد ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حقوق مستمری شما به نوه منتقل نمیشود.
میتوانید بیمه عمر کنید. به یکی از نمایندگی های بیمه مراجعه کنید.