مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به علت خیانت در امانت

با سلام،
سال 86 یک خودرو سمند صفر با کلیه مدارک آن را به یک نمایشگاه خودرو جهت فروش سپردم. پس از مدتی ایشان متواری شد. خودرو به شخص دیگری در شهرستان فروخته شد بود که با من تماس گرفتند و با توجه به اینکه کل مبلغ را پرداخت کرده بودند تقاضای انتقال سند داشتند. اینجانب با توجه به عدم دریافت مبلغ فروش و متواری بودن صاحب نمایشگاه سند را انتقال ندادم. از طرفی شکایت هم نکردم. حال تصمیم دارم این موضوع را پیگیری کنم و خودرو را پس بگیرم. در ضمن هیچ یک از مدارک خودرو را ندارم.

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. اگر چنانچه مدرک یا دست نوشته ای مبنی براینکه به طور واضح نوشته شده باشد خودرو به دیگری به صورت امانت سپرده شده داشته باشید می تونید شکایت خیانت در امانت انجام بدهید و یا اینکه حداقل شهودی در این زمینه داشته باشید ولی از صحبت های شما مشخصه که چنین دلیلی ندارید .