مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در گردش به چپ

بنده در جاده دو طرفه درحال حرکت بودم که ماشین جلوی من بدون زدن راهنما یا توقف درسمت راست گردش به چپ کرد وخواست بره داخل پمپ بنزین که من با ماشین به درب جلو راننده و گلگیر راننده برخورد کردم وماشین چپ شد ومن به سمت چپ جاده داخل یک زمین واژگون شدم الان کارشناس زده پنجاه پنجاه طبق فیلمی که طرف اورده تو اون فیلم یه ماشین چهارصدوپنج در حال سبقت عبور میکنه درحالی که تصادف تو فیلم نیست و فیلم مال 500متر پایین تر ازمحل تصادفه واصلا پلاک یا چیزی مشخص نیست چون از بغل گرفته شده حالا این نظر درست هست 50 50

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم اینکه دقیقا چه کسی مقصر است را کارشناس راهور مخصوص تصادفات تعیین می‌کند که کروکی را نیز ترسیم می‌کند و درصد را نیز او تعیین می‌کند ولی نظر کارشناس قابل اعتراض است و به این شکل نیست که قطعی باشد می‌توان به آن اعتراض کرد ولی در هر صورت این اگر به صورت مسالمت آمیز و با حضور افسر قضیه حل و فصل نشود دادگاه به آن رسیدگی می‌کند و نظر قطعی می‌دهد و نظر کارشناس را مستند قرار میدهد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به نظر من درست نیست، مگر اینکه سرعت شما بیش از حد مجاز بوده باشه اعتراض کنید